dinsdag 12 mei 2009

Van de Ardennen naar een hotel in De Panne


Wie kiest om in een hotel in De Panne te verblijven, krijgt heel wat: prachtige natuur en een reuzenbreed strand waar wandelen, strandsporten en een actief buitenleven de hele dag aan de orde zijn. Dat Noord-Frankrijk niet ver weg is, zie je ook terug in de beroemde Dumontwijk, waar met de cottagestijl het Franse ’bon vivant’ op Vlaamse wijze is ingevuld. Mijn laatste hotel in De Panne was in deze typische stijl opgetrokken.

Op cultureel vlak valt er tijdens een verblijf in een hôtel La Panne altijd wat te beleven: van spetterende rockfestivals en feestelijke activiteiten tot het unieke Paul Delvaux Museum of rondslenteren in pittoreske historische stadjes en dorpjes van het achterland... Kortom, in een hotel De Panne zul je je nooit vervelen!
Een vakantie in een Hotel De Panne staat gelijk aan een vakantie in een oergezellig stadje met een leuk uitgaansleven, maar ook prachtige duinen en beschermd natuurgebied. Ideaal dus voor gespreide vakanties, ook al omdat U er in een mum van tijd met de auto naar toe kunt.
Brede zandstranden voor zonaanbidders en prachtige duinen voor een stevige natuurwandeling... Complete sportaccommodatie voor actievelingen.

Op een steenworp van je hotel De Panne lokt de franse noordkust met haar weidse stranden, grillige rotsen en... De Kanaaltunnel tot verrassende trips en leuke uitstapjes. Op drie kwartier van hotels De Panne kunt U zo met de auto de trein oprijden, die U onder het Kanaal door binnen 35 minuten in Engeland brengt... en 's avonds bent U weer heerlijk thuis in uw appartement. ...

Samengevat is logeren in een van de hotels in De Panne, hetzelfde als logeren in een charmante badplaats met een steeds geanimeerde, verkeersvrije boulevard voor uren wandelgenot en mensenkijken. Terrasjes en kinderattracties gaan er pefect samen. Bovendien ligt Plopsaland vlakbij, ideaal voor een familievakantie dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten